Markestic

Adatvédelmi tájékoztató

Üdvözöljük a Markestic Korlátolt Felelősségű Társaság („Markestic”) adatvédelmi közleményében.

A Markestic Korlátolt Felelősségű Társaság elkötelezett az Ön személyes adatainak védelme és tiszteletben tartása mellett.

Ez az adatvédelmi nyilatkozat meghatározza, hogy az Öntől gyűjtött vagy a számunkra megadott személyes adatokat milyen alapon dolgozzuk fel. Ez az adatvédelmi nyilatkozat tájékoztatja Önt arról, hogy miként kezeljük személyes adatait, valamint tájékoztatást ad az adatvédelmi jogairól és arról, hogy a törvény hogyan védi Önt.

A weboldal meglátogatásával Ön elfogadja és beleegyezik a jelen adatvédelmi nyilatkozatban leírt gyakorlatokba.

1. FONTOS INFORMÁCIÓK ÉS KI VAGYUNK JELEN ADATVÉDELMI NYILATKOZAT CÉLJA

Jelen adatvédelmi nyilatkozat célja, hogy tájékoztatást adjon arról, hogyan gyűjtjük és dolgozzuk fel az Ön személyes adatait e weboldal és a közösségi média használata során, beleértve minden olyan adatot, amelyet ezen a weboldalon keresztül adhat meg, amikor feliratkozik hírlevelünkre vagy vásárlási szolgáltatásunkra. Ez az adatvédelmi nyilatkozat azt is meghatározza, hogy miként használjuk fel a telefonon, e-mailben vagy bármely más alternatív levelezés útján megadott személyes adatokat. Ez a weboldal nem gyermekek számára készült, és tudatosan nem gyűjtünk gyermekekre vonatkozó adatokat.

Fontos, hogy elolvassa ezt az adatvédelmi nyilatkozatot minden egyéb felhasználási feltétellel vagy adatvédelmi nyilatkozattal együtt, amelyet bizonyos esetekben adunk meg, amikor személyes adatokat gyűjtünk vagy dolgozunk fel Önről, hogy teljes mértékben tisztában legyen azzal, hogyan és miért használjuk fel adatait. . Ez az adatvédelmi nyilatkozat kiegészíti a többi közleményt, és nem célja, hogy felülírja azokat.

ADATKEZELŐ

A Markestic Korlátolt Felelősségű Társaság az adatkezelő (a jelen adatvédelmi nyilatkozatban „mi”, „mi” vagy „Markestic”), és felelős az Ön személyes adataiért.

Ha bármilyen kérdése van ezzel az adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatban, beleértve a törvényes jogai gyakorlására vonatkozó kéréseket, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

ELÉRHETŐSÉGEIT

Markestic Korlátolt Felelősségű Társaság, bejegyzett cégszám: 01 09 333546
Székhelye és címe: H-1224 Budapest, Damjanich u. 9., Magyarország

E-mail cím: hello@markestic.com

http://www.markestic.com

Ön bármikor jogosult panasszal élni a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Ügynökségnél (NAIH), a magyar adatvédelmi felügyeleti hatóságnál ( http://www.naih.hu ). Mindazonáltal nagyra értékelnénk, ha a NAIH-hoz fordulás előtt foglalkozhatnánk aggályaival, ezért kérjük, először forduljon hozzánk.

2. AZ ÖN RÓL GYŰJTETT ADATOK

Különféle személyes adatokat gyűjthetünk, használhatunk, tárolhatunk és továbbíthatunk Önről, amelyeket az alábbiak szerint csoportosítottunk:

Az azonosító adatok közé tartoznak a nevek, felhasználónév vagy hasonló azonosító, családi állapot, titulus, születési idő, életkor, nem és állampolgárság.

A kapcsolatfelvételi adatok közé tartozik a számlázási cím, a szállítási cím, a lakcím, az e-mail cím és a telefonszám.

A Pénzügyi adatok bankszámla- és fizetésikártya-adatokat tartalmaznak.

A Tranzakciós adatok tartalmazzák az Ön felé irányuló és Öntől érkező fizetések részleteit.

A műszaki adatok közé tartozik az IP-cím, a böngésző típusa és verziója, az időzóna beállítása és helye, a böngésző beépülő moduljainak típusai és verziói, az operációs rendszer és a platform, valamint a webhely eléréséhez használt eszközök egyéb technológiái.

A Használati adatok információkat tartalmaznak arról, hogyan használja webhelyünket és szolgáltatásainkat.

A marketing és kommunikációs adatok magukban foglalják az Ön preferenciáit a tőlünk és harmadik feleinktől származó marketingre vonatkozóan, valamint az Ön kommunikációs preferenciáit.

Összegyűjtött adatokat, például statisztikai vagy demográfiai adatokat is gyűjtünk, használunk és megosztunk bármilyen célból. Az összesített adatok származhatnak az Ön személyes adataiból, de a törvény nem tekinti személyes adatnak, mivel ezek az adatok közvetlenül vagy közvetve nem fedik fel az Ön személyazonosságát. Például összesíthetjük az Ön Használati adatait annak kiszámításához, hogy a felhasználók hány százaléka fér hozzá egy adott webhelyfunkcióhoz. Ha azonban egyesítjük vagy összekapcsoljuk az összesített adatokat az Ön személyes adataival, hogy azok közvetlenül vagy közvetve azonosíthassák Önt, akkor az egyesített adatokat személyes adatként kezeljük, amelyet a jelen adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően használunk fel.

HA NEM MEGADJA SZEMÉLYES ADATOKAT

Ha jogszabály vagy az Önnel kötött szerződés értelmében személyes adatokat kell gyűjtenünk, és Ön nem adja meg ezeket az adatokat kérésre, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni a velünk kötött vagy megkötni kívánt szerződést. Ön (például, hogy szolgáltatásokat nyújtson Önnek). Ebben az esetben előfordulhat, hogy le kell mondanunk a nálunk nyújtott szolgáltatást, de erről értesítjük.

3. HOGYAN GYŰJTJÜK SZEMÉLYES ADATAIT?

Különböző módszereket használunk az Öntől és Önről szóló adatok gyűjtésére, többek között:

Közvetlen interakciók. Személyes adatait űrlapok kitöltésével vagy velünk való találkozással, illetve postai úton, telefonon, e-mailben vagy más módon történő levelezés útján adhatja meg nekünk.

Automatizált technológiák vagy interakciók. Amikor kapcsolatba lép a weboldalunkkal, automatikusan összegyűjtjük a műszaki adatokat a berendezéseiről, a böngészési műveleteiről és mintáiról. Ezeket a személyes adatokat cookie-k és más hasonló technológiák használatával gyűjtjük. Technikai adatokat is kaphatunk Önről, ha más, cookie-jainkat alkalmazó webhelyeket látogat meg.

Harmadik felek vagy nyilvánosan elérhető források. Személyes adatokat kapunk Önről különböző harmadik felektől, akik segítenek a szolgáltatások nyújtásában. Technikai és analitikai adatokat is kapunk olyan szolgáltatóktól, mint a Google. A személyazonossági és kapcsolattartási adatokat nyilvánosan elérhető forrásokból, például cégnyilvántartásból és más nyilvántartásokból kapjuk.

4. HOGYAN HASZNÁLJUK AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT

Személyes adatait csak akkor használjuk fel, ha azt a törvény lehetővé teszi. Leggyakrabban az alábbi esetekben használjuk fel személyes adatait:

Ahol teljesítenünk kell az Önnel megkötendő vagy megkötött szerződésünket.

Ahol ez a mi (vagy egy harmadik fél) jogos érdekei miatt szükséges, és az Ön érdekei és alapvető jogai nem írják elő ezeket az érdekeket.

Ahol törvényi kötelezettséget kell teljesítenünk.

Általában nem támaszkodunk a hozzájárulásra, mint jogalapra az Ön személyes adatainak feldolgozásakor, habár megkapjuk az Ön hozzájárulását, mielőtt e-mailben vagy szöveges üzenetben harmadik fél direkt marketing kommunikációját küldjük Önnek. Önnek jogában áll a hozzájárulását bármikor visszavonni, ha kapcsolatba lép velünk.

AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT FELHASZNÁLÓ CÉLOK

Az alábbiakban táblázatos formában ismertetjük, hogy miként tervezzük felhasználni személyes adatait, és mely jogalapokra támaszkodunk. Azt is meghatároztuk, hogy adott esetben mik a jogos érdekeink.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Ön személyes adatait egynél több jogszerű okból is feldolgozhatjuk, attól függően, hogy milyen célból használjuk fel személyes adatait. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha részletekre van szüksége a személyes adatainak feldolgozásához használt konkrét jogalapra vonatkozóan, amennyiben az alábbi táblázatban egynél több jogalap szerepel.

Az adatkezelés célja

Az adatok típusa (kategória).

Az adatkezelés jogalapja

Kapcsolattartás Önnel a szerződés teljesítése érdekében

a) Személyazonosság

(b) Kapcsolatfelvétel

Önnel kötött szerződés teljesítése (magánszemélyek esetén) vagy jogos érdekünk (jogi személyek esetén)

Közvetlen marketing üzenetekkel való kapcsolatfelvétel e-mailben, telefonon vagy SMS-ben, beleértve a hírlevelek küldését is

a) Személyazonosság

(b) Kapcsolatfelvétel

Az Ön beleegyezése

Ügyfélként regisztrálni és nyilvántartást vezetni

a) Személyazonosság

(b) Kapcsolatfelvétel

Önnel kötött szerződés teljesítése (magánszemélyek esetén) vagy jogos érdekünk (jogi személyek esetén)

Megrendelésének feldolgozásához, beleértve:

(a) Kifizetések, díjak és díjak kezelése

(b) Gyűjtse be és hajtsa be a nekünk járó pénzt

a) Személyazonosság

(b) Kapcsolatfelvétel

(c) Pénzügyi

(d) Tranzakció

(a) Önnel kötött szerződés teljesítése (magánszemélyek esetén) vagy jogos érdekünk (jogi személyek esetén)

(b) Jogos érdekeinkhez szükséges (a nekünk járó tartozások behajtásához)

Az Önnel fennálló kapcsolatunk kezelése, pl. a feltételek vagy az adatvédelmi nyilatkozat változásainak értesítése

a) Személyazonosság

(b) Kapcsolatfelvétel

Önnel kötött szerződés teljesítése (magánszemélyek esetén) vagy jogos érdekünk (jogi személyek esetén)

Vállalkozásunk és jelen weboldal adminisztrálása és védelme (beleértve a hibaelhárítást, az adatelemzést, a tesztelést, a rendszerkarbantartást, a támogatást, a jelentéstételt és az adatok tárolását)

a) Személyazonosság

(b) Kapcsolatfelvétel

(c) Műszaki

Jogos érdekeinkhez (üzletünk működtetéséhez, adminisztrációs és informatikai szolgáltatások nyújtásához, hálózatbiztonsághoz, megelőzéshez) szükséges

A releváns webhelytartalom és hirdetések eljuttatása az Ön számára, valamint az általunk kínált hirdetések hatékonyságának mérése vagy megértése

a) Személyazonosság

(b) Kapcsolatfelvétel

(c) Profil

(d) Használat

(e) Marketing és kommunikáció

f) műszaki

Jogos érdekeinkhez szükséges (az ügyfelek szolgáltatásaink igénybevételének tanulmányozása, fejlesztése, üzletünk bővítése és marketingstratégiánk tájékoztatása)

Adatelemzés felhasználása weboldalunk, szolgáltatásaink, marketingünk, ügyfélkapcsolataink és élményeink javítására

a) Műszaki

(b) Használat

Jogos érdekeinkhez szükséges (szolgáltatásaink ügyféltípusainak meghatározásához, weboldalunk naprakészen és relevánsan tartásához, üzletünk fejlesztéséhez és marketingstratégiánk tájékoztatásához)

Javaslatok és ajánlások megfogalmazása az Ön számára érdekes szolgáltatásokkal kapcsolatban

a) Személyazonosság

(b) Kapcsolatfelvétel

(c) Műszaki

(d) Használat

(e) Profil

(f) Marketing és kommunikáció

Jogos érdekeinkhez (szolgáltatásaink fejlesztéséhez és üzletünk bővítéséhez) szükséges

MARKETING

Arra törekszünk, hogy választási lehetőséget biztosítsunk Önnek bizonyos személyes adatok felhasználásával kapcsolatban, különösen a marketing és a reklámozás terén.

A MARKESTIC AKCIÓS AJÁNLATAI

Felhasználhatjuk az Ön személyazonosságát, kapcsolatfelvételi adatait, műszaki és használati adatait, hogy képet alkothassunk arról, mire van szüksége, mire van szüksége, vagy mi érdekelheti Önt. Így döntjük el, hogy mely szolgáltatások és ajánlatok lehetnek relevánsak az Ön számára (ezt marketingnek nevezzük).

HARMADIK FÉL MARKETING
Kifejezett beleegyezését kérjük, mielőtt személyes adatait bármely harmadik féllel marketing célból megosztanánk.

SÜTIK

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ön elutasíthatja az összes cookie-t, vagy szelektíven elfogadhat bizonyos cookie-kat, vagy figyelmeztetést kaphat, ha egy webhely cookie-kat kíván elhelyezni az Ön eszközén, vagy hozzá szeretne férni a böngésző beállításainak módosításával. Ha azonban kikapcsolja a cookie-kat, előfordulhat, hogy webhelyünk bizonyos funkciói nem lesznek elérhetők az Ön számára, és egyes weboldalak nem jelennek meg megfelelően.

A sütikről a következő weboldalon olvashat bővebben: https://www.allaboutcookies.org/

Információkat gyűjthetünk az Ön számítógépéről, ideértve az Ön IP-címét, operációs rendszerét és böngészőjének típusát, ahol elérhető, a rendszer adminisztrációja és az összesített információk jelentéséhez hirdetőink számára. Ez statisztikai adat a felhasználóink böngészési tevékenységeiről és szokásairól. Ugyanezen okból az Ön számítógépének merevlemezén tárolt cookie fájl használatával információkat szerezhetünk az Ön általános internethasználatáról. Segítenek webhelyünk fejlesztésében, valamint jobb és személyre szabottabb szolgáltatás nyújtásában.

A cookie-k kikapcsolása a böngészőben

A böngésző beállításainak módosításával Ön elutasíthatja az összes cookie-t, vagy szelektíven elfogadhat bizonyos cookie-kat. A népszerű böngészőkről és a cookie-beállítások beállításáról a következő webhelyeken talál információkat:

Króm

Firefox

internet böngésző

Szafari

A Markestic.com weboldal az alábbi cookie-kat használja:

A cookie neve

Funkcionalitás

Feldolgozási időszak

Feldolgozott adatok

A cookie neve: CONSENT

Funkcionalitás: Annak érzékelésére szolgál, hogy a látogató elfogadta-e a marketing kategóriát a cookie-bannerben. Ez a cookie szükséges a weboldal GDPR-megfelelőségéhez.

Feldolgozási időszak: 6019 nap

 

A cookie neve: CookieConsent

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó cookie-hozzájárulási állapotát az aktuális domainhez

Feldolgozási idő: 1 év

A cookie neve: rc::a

Funkcionalitás: Ez a süti az emberek és a robotok megkülönböztetésére szolgál. Ez előnyös a webhely számára, hogy érvényes jelentéseket készítsen a webhelyük használatáról.

Feldolgozási időszak: Tartós

A cookie neve: rc::c

Funkcionalitás: Ez a süti az emberek és a robotok megkülönböztetésére szolgál.

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: test_cookie

Funkcionalitás: Annak ellenőrzésére szolgál, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat.

Feldolgozási idő: 1 nap

A cookie neve: lang

Funkcionalitás: Megjegyzi a webhely felhasználó által kiválasztott nyelvi verzióját

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: tidio_state_#

Funkcionalitás: Megjegyzi, hogy a felhasználó minimalizált vagy bezárt chat-boxot vagy felugró üzeneteket a webhelyen.

Feldolgozási időszak: Tartós

A cookie neve: _ga

Funkcionalitás: Egyedi azonosítót regisztrál, amely statisztikai adatok generálására szolgál arról, hogy a látogató hogyan használja a webhelyet.

Feldolgozási idő: 2 év

A cookie neve: _gat

Funkcionalitás: A Google Analytics a kérések arányának szabályozására használja

Feldolgozási idő: 1 nap

A cookie neve: _gid

Funkcionalitás: Egyedi azonosítót regisztrál, amely statisztikai adatok generálására szolgál arról, hogy a látogató hogyan használja a webhelyet.

Feldolgozási idő: 1 nap

A cookie neve: _hjAbsoluteSessionInProgress

Funkcionalitás: Ez a süti arra szolgál, hogy megszámolja, hogy egy weboldalt hányszor látogattak meg különböző látogatók – ez úgy történik, hogy a látogatóhoz azonosítót rendelnek, így a látogató nem regisztrál kétszer.

Feldolgozási idő: 1 nap

A cookie neve: _hjFirstSeen

Funkcionalitás: Ez a süti annak meghatározására szolgál, hogy a látogató korábban járt-e a weboldalon, vagy új látogató-e a webhelyen.

Feldolgozási idő: 1 nap

A cookie neve: _hjid

Funkcionalitás: Egyedi azonosítót állít be a munkamenethez. Ez lehetővé teszi a weboldal számára, hogy statisztikai célból adatokat szerezzen a látogatók viselkedéséről.

Feldolgozási idő: 1 év

A cookie neve: _hjid

Funkcionalitás: Egyedi azonosítót állít be a munkamenethez. Ez lehetővé teszi a weboldal számára, hogy statisztikai célból adatokat szerezzen a látogatók viselkedéséről.

Feldolgozási időszak: Tartós

A cookie neve: _hjIncludedInPageviewSample

Funkcionalitás: Annak észlelésére szolgál, hogy a felhasználói navigáció és interakciók szerepelnek-e a webhely adatelemzésében.

Feldolgozási idő: 1 nap

 

A cookie neve: AnalyticsSyncHistory

Funkcionalitás: A harmadik féltől származó elemző szolgáltatással való adatszinkronizáláshoz használatos.

Feldolgozási idő: 29 nap

A süti neve: gyűjt

Funkcionalitás: Adatok küldésére szolgál a Google Analytics számára a látogató eszközéről és viselkedéséről. Nyomon követi a látogatót az eszközökön és a marketingcsatornákon keresztül.

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: _fbp

Funkcionalitás: A Facebook egy sor hirdetési termék szállítására használja, például valós idejű ajánlattételt harmadik fél hirdetőitől.

Feldolgozási idő: 3 hónap

A cookie neve: ads/ga-audiences

Funkció: A Google AdWords arra használja, hogy újra bevonja azokat a látogatókat, akik a látogatók webhelyeken való online viselkedése alapján valószínűleg vásárlókká válnak.

Feldolgozási időszak: Session

A süti neve: bcookie

Funkcionalitás: A közösségi hálózati szolgáltatás, a LinkedIn használja a beágyazott szolgáltatások használatának nyomon követésére.

Feldolgozási idő: 2 év

A süti neve: bscookie

Funkcionalitás: A közösségi hálózati szolgáltatás, a LinkedIn használja a beágyazott szolgáltatások használatának nyomon követésére.

Feldolgozási idő: 2 év

A cookie neve: IDE

Funkcionalitás: A Google DoubleClick arra használja, hogy regisztrálja és jelentse a webhely felhasználójának tevékenységeit, miután megtekintette vagy rákattintott a hirdető hirdetésére, azzal a céllal, hogy mérje a hirdetés hatékonyságát, és célzott hirdetéseket mutasson be a felhasználónak.

Feldolgozási idő: 1 év

A cookie neve: lang

Funkcionalitás: A LinkedIn állítja be, ha egy weboldal beágyazott „Kövessen minket” panelt tartalmaz.

Feldolgozási időszak: Session

A süti neve: lidc

Funkcionalitás: A közösségi hálózati szolgáltatás, a LinkedIn használja a beágyazott szolgáltatások használatának nyomon követésére.

Feldolgozási idő: 1 nap

A cookie neve: NID

Funkcionalitás: Egyedi azonosítót regisztrál, amely azonosítja a visszatérő felhasználó eszközét. Az azonosító a célzott hirdetésekhez használatos.

Feldolgozási idő: 6 hónap

A süti neve: punchv-ef

Funkcionalitás: A tartalom Google Dokumentumokon keresztül történő megvalósítására szolgál.

Feldolgozási időszak: Tartós

A süti neve: punchv-ev

Funkcionalitás: A tartalom Google Dokumentumokon keresztül történő megvalósítására szolgál.

Feldolgozási időszak: Tartós

A süti neve: punchv-en

Funkcionalitás: A tartalom Google Dokumentumokon keresztül történő megvalósítására szolgál.

Feldolgozási időszak: Tartós

A süti neve: tr

Funkcionalitás: A Facebook egy sor hirdetési termék szállítására használja, például valós idejű ajánlattételt harmadik fél hirdetőitől.

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: UserMatchHistory

Funkcionalitás:

Több webhely látogatóinak nyomon követésére szolgál, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a látogató preferenciái alapján.

Feldolgozási idő: 29 nap

 

A cookie neve: VISITOR_INFO1_LIVE

Funkcionalitás: Megpróbálja megbecsülni a felhasználók sávszélességét az integrált YouTube-videókat tartalmazó oldalakon.

Feldolgozási idő: 179 nap

A cookie neve: YSC

Funkcionalitás: Egyedi azonosítót regisztrál, hogy statisztikákat készítsen arról, hogy a felhasználó milyen YouTube-videókat látott.

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: yt.innertube::nextId

Funkcionalitás: Egyedi azonosítót regisztrál, hogy statisztikákat készítsen arról, hogy a felhasználó milyen YouTube-videókat látott.

Feldolgozási időszak: Tartós

A cookie neve: yt.innertube::requests

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Feldolgozási időszak: Tartós ​

A cookie neve: yt-remote-cast-available

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: yt-remote-cast-installed

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: yt-remote-connected-devices

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Feldolgozási időszak: Tartós

A cookie neve: yt-remote-device-id

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Feldolgozási időszak: Tartós

A cookie neve: yt-remote-fast-check-period

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: yt-remote-session-app

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: yt-remote-session-name

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: yt-remote-fast-check-period

Funkcionalitás: Tárolja a felhasználó videolejátszó beállításait a beágyazott YouTube-videó használatával

Feldolgozási időszak: Session

A cookie neve: _uc_current_session

Funkcionalitás: Script tag

Feldolgozási idő: 1 nap

A cookie neve: _uc_initial_landing_page

Funkcionalitás: Script tag

Feldolgozási idő: 29 nap

A cookie neve: _uc_last_referrer

Funkcionalitás: Script tag

Feldolgozási idő: 29 nap

A cookie neve: _uc_referrer

Funkcionalitás: Script tag

Feldolgozási idő: 29 nap

A cookie neve: _uc_visits

Funkcionalitás: Script tag

Feldolgozási idő: 29 nap s

 

Cookie-k törlése

Az alapvető cookie-k kivételével minden cookie a böngészéstől számított 6 hónapon belül lejár.

 

CÉLVÁLTOZÁS

 

Az Ön személyes adatait csak arra a célra használjuk fel, amelyre azokat gyűjtöttük, kivéve, ha ésszerűen úgy ítéljük meg, hogy más okból kell azokat felhasználnunk, és ez az ok összeegyeztethető az eredeti céllal. Ha magyarázatot szeretne kapni arra vonatkozóan, hogy az új célú feldolgozás hogyan egyeztethető össze az eredeti céllal, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Ha az Ön személyes adatait nem kapcsolódó célra kell felhasználnunk, értesíteni fogjuk Önt, és elmagyarázzuk az erre vonatkozó jogalapot.
Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatait az Ön tudta vagy beleegyezése nélkül, a fenti szabályok betartásával kezelhetjük, amennyiben ezt jogszabály előírja vagy lehetővé teszi.

 

5. SZEMÉLYES ADATOK HARMADIK FELEK SZÁMÁRA

Személyes adatait megoszthatjuk az alább felsorolt felekkel a fenti táblázatban meghatározott célokra, nevezetesen

Feldolgozóként működő szolgáltatók, akik informatikai és rendszeradminisztrációs szolgáltatásokat nyújtanak.

Üzleti partnerek és szolgáltatók, akik segítenek a megrendelés lekérdezésében vagy teljesítésében.

Szakmai tanácsadók, köztük ügyvédek, könyvvizsgálók és könyvelők, akik tanácsadói, jogi és számviteli szolgáltatásokat nyújtanak.

Adó- és vámügynökök, szabályozók és egyéb hatóságok.

Piackutatók és csalásmegelőzési ügynökségek.

Minden harmadik féltől megköveteljük, hogy tartsa tiszteletben az Ön személyes adatainak biztonságát és kezelje azokat a jogszabályoknak megfelelően. Nem engedélyezzük külső szolgáltatóink számára, hogy személyes adatait saját céljaikra felhasználják, és csak meghatározott célból és utasításainknak megfelelően kezeljék az Ön személyes adatait.

 

6. NEMZETKÖZI ÁTUTALÁSOK

Személyes adatait főszabályként az Európai Gazdasági Térségen (EGT) belül dolgozzuk fel, de egyes általunk megbízott független harmadik fél szolgáltatók (pl. IT szolgáltatók) az EGT-n kívül találhatók. Ilyen esetben, amikor a személyes adatok EGT-n kívülre történő továbbítására van szükség, megbizonyosodunk arról, hogy a személyes adatok EGT-n kívüli kezelése megfelelő szintű védelmet biztosít a GDPR-nak megfelelően.

 

7. ADATBIZTONSÁG

Megfelelő biztonsági intézkedéseket vezettünk be annak megelőzése érdekében, hogy az Ön személyes adatai véletlenül elveszjenek, ne kerüljenek felhasználásra vagy jogosulatlan módon hozzáférjenek, megváltoztassák vagy nyilvánosságra hozzák. Ezen túlmenően az Ön személyes adataihoz való hozzáférést azokra az alkalmazottakra, ügynökökre, vállalkozókra és más harmadik felekre korlátozzuk, akiknek üzleti tevékenységükről tudniuk kell. Személyes adatait csak az utasításaink alapján dolgozzák fel, és titoktartási kötelezettség terheli őket.

 

Eljárásokat vezettünk be a személyes adatokkal kapcsolatos feltételezett incidensek kezelésére, és értesíteni fogjuk Önt és bármely vonatkozó szabályozó hatóságot az incidensről, amennyiben erre jogszabály kötelez bennünket.

 

8. ADATMEGŐRZÉS

Meddig FELHASZNÁLJA SZEMÉLYES ADATAImat?

Személyes adatait csak addig őrizzük meg, ameddig az ésszerűen szükséges az általunk gyűjtött célok teljesítéséhez, beleértve a jogi, szabályozási, adózási, számviteli vagy jelentési követelmények teljesítését. Személyes adatait hosszabb ideig megőrizhetjük panasz esetén, vagy ha megalapozottan úgy gondoljuk, hogy perre van kilátás az Önnel való kapcsolatunkkal kapcsolatban.

A személyes adatok megfelelő megőrzési időszakának meghatározásához figyelembe vesszük a személyes adatok mennyiségét, jellegét és érzékenységét, a személyes adatok jogosulatlan felhasználásából vagy nyilvánosságra hozatalából eredő kár lehetséges kockázatát, a személyes adatok kezelésének célját, valamint azt, hogy ezeket a célokat más eszközökkel és a vonatkozó jogi, szabályozási, adózási, számviteli vagy egyéb követelményekkel tudja elérni.

 

9. AZ ÖN TÖRVÉNYES JOGAI

Önnek joga van:

Kérjen hozzáférést személyes adataihoz (közismert nevén „érintett hozzáférési kérelem”). Ez lehetővé teszi, hogy másolatot kapjon az Önről tárolt személyes adatokról, és ellenőrizze, hogy azokat jogszerűen dolgozzuk fel.

Kérje a személyes adatok helyesbítését. Ez lehetővé teszi, hogy az általunk tárolt hiányos vagy pontatlan adatokat helyesbítsék, bár előfordulhat, hogy ellenőriznünk kell az Ön által megadott új adatok pontosságát.

Kérje személyes adatainak törlését. Ez lehetővé teszi, hogy kérjen tőlünk személyes adatok törlését vagy eltávolítását, ha nincs alapos ok a kezelésük folytatására.

Tiltakozik személyes adatainak kezelése ellen, ha jogos érdekünkre (vagy harmadik félé) támaszkodunk, és van valami az Ön konkrét helyzetében, ami miatt tiltakozni szeretne a feldolgozás ellen ezen az alapon, mivel úgy érzi, hogy az hatással van az Ön alapvető érdekeire. jogok és szabadságok. Önnek jogában áll tiltakozni, ha személyes adatait direkt marketing célból dolgozzuk fel. Bizonyos esetekben bebizonyíthatjuk, hogy olyan kényszerítő jogos okok állnak rendelkezésünkre az Ön adatainak feldolgozására, amelyek felülírják jogait és szabadságait.

Kérje személyes adatai kezelésének korlátozását. Ez lehetővé teszi, hogy kérjen tőlünk személyes adatai kezelésének felfüggesztését az alábbi esetekben: (i) Ha azt szeretné, hogy ellenőrizzük az adatok pontosságát; (ii) Ha az adatok felhasználása jogellenes, de Ön nem szeretné, hogy töröljük azokat; (iii) Ha szüksége van ránk, hogy tároljuk az adatokat, még akkor is, ha már nincs rájuk szükség, mivel szüksége van rájuk jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy (iv) Ön tiltakozott adatainak általunk történő felhasználása ellen, de ellenőriznünk kell, hogy van-e nyomós jogos okunk az adatok felhasználására.

Kérheti személyes adatainak Önnek vagy harmadik félnek történő továbbítását. Személyes adatait strukturált, általánosan használt, géppel olvasható formátumban bocsátjuk az Ön vagy az Ön által választott harmadik fél rendelkezésére. Vegye figyelembe, hogy ez a jog csak azokra az automatizált információkra vonatkozik, amelyek használatához Ön eredetileg hozzájárulását adta, vagy ha az információkat az Önnel kötött szerződés teljesítésére használtuk fel.

Bármikor visszavonhatja hozzájárulását, ha az Ön személyes adatainak feldolgozásához hozzájárulásra támaszkodunk. Ez azonban nem érinti a hozzájárulás visszavonása előtt végzett feldolgozás jogszerűségét. Ha visszavonja hozzájárulását, előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem tudunk biztosítani Önnek. Tájékoztatjuk Önt, ha ez a helyzet, amikor visszavonja hozzájárulását.

Ha élni kíván a fent meghatározott jogaival, vegye fel velünk a kapcsolatot a fent megadott elérhetőségeken.

 

Nem kell díjat fizetnie a személyes adataihoz való hozzáférésért (vagy bármely más jog gyakorlásáért). Mindazonáltal ésszerű díjat számíthatunk fel, ha kérése egyértelműen megalapozatlan, ismétlődő vagy túlzó. Alternatív megoldásként ilyen körülmények között megtagadhatjuk kérésének teljesítését.

 

VÁLASZADÁSI HATÁRIDŐ

Minden jogos megkeresésre egy hónapon belül igyekszünk válaszolni. Esetenként egy hónapnál tovább is eltarthat, ha kérése különösen összetett, vagy több kérést is benyújtott.

 

10. HARMADIK FÉLEK LINKEK

Ez a webhely tartalmazhat hivatkozásokat harmadik felek webhelyeire, beépülő modulokra és alkalmazásokra. Ha ezekre a linkekre kattint, vagy engedélyezi ezeket a kapcsolatokat, harmadik felek gyűjthetnek vagy oszthatnak meg adatokat Önről. Nem mi irányítjuk ezeket a harmadik felek webhelyeit, és nem vállalunk felelősséget az adatvédelmi nyilatkozataikért. Amikor elhagyja webhelyünket, javasoljuk, hogy olvassa el minden meglátogatott webhely adatvédelmi nyilatkozatát.

 

11. AZ ADATVÉDELMI KÖZLEMÉNY VÁLTOZÁSAI ÉS AZ ÖN KÖTELESSÉGE, HOGY TÁJÉKOZTATSA MINKET A VÁLTOZÁSOKRÓL

Adatvédelmi nyilatkozatunkat rendszeresen felülvizsgáljuk. Az adatvédelmi közleményünkben esetlegesen a jövőben végrehajtott bármilyen változtatás ezen az oldalon jelenik meg. Kérjük, látogasson vissza gyakran, hogy megtekinthesse a jelen közlemény frissítéseit vagy változásait. Ezt a verziót utoljára 2021. június 10-én frissítették.
Fontos, hogy az Önről tárolt személyes adatok pontosak és aktuálisak legyenek. Kérjük, tájékoztasson bennünket, ha a velünk fennálló kapcsolata során személyes adatai megváltoznak.