Profi hirdetéseket szeretnél a Facebook és az Instagram felületén?

Levesszük az összes terhet a válladról a közösségi média hirdetésekkel kapcsolatban!

Dolgozzunk együtt!

Miért van szükség közösségi média hirdetésekre?

A Facebook a világ leglátogatottabb közösségi média platformja, csak Magyarországon közel 7 millió felhasználója van, míg Instagramon megközelítőleg 3 millió magyar felhasználó érhető el. Szinte biztos, hogy a te ügyfeleidet is könnyedén elérhetjük a megfelelően beállított kampányok segítségével.

Webshop promóció

A felhasználók 70%-a keres rá közösségi média felületeken is cégekre és megvásárolni kívánt termékeikre.

Y generáció

Az Y Generáció több, mint 50%-a vásárolna közösségi médián keresztül.

Márkaismetség növelése

Az Instagram-felhasználók 75%-a keresett már fel webhelyet, miután korábban találkozott Instagram-hirdetésükkel.

Mi mindenben segítünk

Levesszük válladról a közösségi oldalak hirdetéseinek minden terhét! Kibővített közösségi média menedzsment szolgáltatásunkkal innovatív megjelenést és garantált növekedést biztosítunk márkádnak.

1. CÉLKÖZÖNSÉG STRATÉGIA

A hirdetési folyamat alapja a megfelelő célközönség. Kik azok a felhasználók, akiket érdemes megcéloznunk, és hogyan tudjuk őket optimálisan elérni? Az új érdeklődők bevonásától a remarketing célközönségig mindent bevetünk a hatékonyságnövelés érdekében!

2. KAMPÁNY- ÉS CÉLTÍPUSOK KIVÁLASZTÁSA

A vállalkozásod céljától függően számos hirdetési lehetőség áll rendelkezésre. Az egyedi igényeknek megfelelően ez lehet konverziónövelés, dinamikus termékhirdetés, forgalomterelés vagy márkaismertség növelés is.

3. ELHELYEZÉSEK MEGHATÁROZÁSA

A hírfolyamon kívül számos további lehetőség áll rendelkezésre a hirdetések elhelyezésére, amelyeket az aktuális kampánycélok alapján választunk ki. Például: Messenger, Videós hírfolyam, Audience network.

4. HIRDETÉSI TÍPUSOK KIVÁLASZTÁSA

A statikus képek és videók mellett már elérhetőek olyan kreatív megoldások is, mint a kollekció hirdetések, Instant Experience, Carousel vagy dinamikus hirdetések. Az üzleti célod elérését szem előtt tartva választjuk ki a megfelelő hirdetési típusok kombinációját.

g

5. OPTIMALIZÁLÁS

A legjobban kidolgozott kampánystratégiák hirdetéseit is szükséges időről időre optimalizálni, ez a digitális hirdetések természetes velejárója. A kampányok folyamatos felügyelete mellett új közönségeket célzunk, új képi és szöveges kreatívokat tesztelünk, de akár a mélyebb szintű kampánybeállításokon is módosítunk a kitűzött célok elérése érdekében.

6. JELENTÉS

Adatvezérelt hozzáállással tesszük mérhetővé az eredményeket: A kampányidőszak végeztével közérthető riport formájában elemezzük a teljesítményét, ezáltal látható, hogy megadott viszonyítási alaphoz képest milyen eredményeket ért el a kampány.

Mit érdemes tudni a közösségi média hirdetésekről?

A social hirdetések olyan szponzorált tartalmak, amelyek különböző helyeken és formában jelennek meg a közösségi média felhasználók hírfolyamában. A Facebook hirdetések megjelenhetnek a hírfolyamban, a Messengeren, az Instagramon, történetekben, stb.

A hirdetők minden hirdetésükre leadott kattintásért fizetnek, és hirdetéseiket meghatározott érdeklődési csoportokra tudják célozni. A közösségi oldalak óriási szerepet játszanak a kosárelhagyók vagy korábbi vásárlók felé irányuló remarketingben.

Számos tényező befolyásolhatja, hogy hirdetéseid mikor és hogyan jelenjenek meg a Facebookon – de ne aggódj, azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben!

Miért válassz minket?

Mérhető eredményeket szállítunk.

Számos cég Facebook kampányát kezeltük, többek között az Intersport, a Bosch, az Extreme Digital, a Szallas.hu, vagy a Patika24 kampányait is.

HOLISZTIKUS MEGKÖZELÍTÉS

Beállítunk neked mindent, ezt leteszteljük, majd a végletekig finomhangoljuk. Lehet, hogy a Facebook számodra a tökéletes megoldás, de akár az is előfordulhat, hogy teljesen más irányba kell tovább gondolkoznunk.

MINDIG NAPRAKÉSZEK VAGYUNK

A Facebook és persze az összes közösségi média platform egyfolytában fejlődik. Változnak az algoritmusok, a hirdetési formák, az eszközök, a célzási lehetőségek és még sok más. Mi ezeket a változásokat folyamatosan követjük, így a versenytársak előtt kezdheted el használni a legújabb lehetőségeket.

TAPASZTALAT

Több iparágban és országban dolgozunk egyszerre. Amint egy új eszköz bevált már máshol, nálad is teszteljük rögtön, ezzel kiemelkedő eredményeket elérve.

PROAKTÍV CSAPAT

Folyamatosan kutatjuk, hogyan tehetnénk a hirdetéseidet még hatékonyabbá.

JÓ KAPCSOLAT

Természetesen a szakértelmünk az első, de az emberi kapcsolatokat is nagyon fontosnak tartjuk, hogy igazán jól működjön a kapcsolat köztünk.

AKARSZ TE LENNI A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORI?