Megtérülő hirdetéseket szeretnél a GOOGLE felületén?

Levesszük az összes terhet a válladról a Google hirdetésekkel kapcsolatban! Bízd hirdetéseidet egy profi csapatra a valóban megtérülő eredményekért.

Dolgozzunk Együtt!

Mire van szüksége a vállalkozásodnak?

Segítünk kiválasztani, milyen hirdetések támogatják leginkább üzleti céljaidat, és a kezdeti beállításoktól a hirdetések optimalizálásán át az eredmények elemzéséig teljeskörűen kezeljük kampányaidat.

 

i

Szöveges keresőhirdetések

A legismertebb Google hirdetési lehetőség, a keresési oldalon megjelenő fizetett szöveges találatok. Azokat az érdeklődőket érheted el vele hatékonyan, akik már aktívan keresnek termékeid vagy szolgáltatásaid iránt.

Shopping hirdetések

A Google Shopping annyiban tér el a hagyományos keresési hirdetésektől, hogy a legjobb ajánlatokat mutatja meg a kulcsszavakra a kereső legfelső sorában, képpel, árral és a boltok nevével.

Display hirdetések

Míg a keresőhirdetések akkor szólítják meg a felhasználót, amikor egy adott termékre rákeresnek, a Display hálózat segítségével már a vásárlási ciklus korábbi szakaszában is elérheted potenciális vásárlóidat. Kiváló választás remarketing kampányok típusának is. 

YouTube hirdetések

YouTube videók előtt, közben, mellett megjelenő hirdetések. A márkaépítés hasznos eleme lehet, és jó kiegészítője további hirdetési kampányaidnak.

Helyi kampányok (Google Local)

Fizikai üzletek népszerűsítése a Google szolgáltatásaiban. Legismertebb megjelenése a térképes keresési találatok közt, valamint Google Térképen böngészés közbeni kiemelt megjelenés. Kiváló eszköz, ha fizikálisan szeretnél több embert terelni üzletedbe.

P

Egyéb megoldások

A Google számos egyéb, folyamatosan megújuló lehetőséggel kíván még inkább személyreszabható segítséget nyújtani a vállalkozásod számára leghasznosabb hirdetések futtatásában. Mi ezeket az újításokat folyamatosan nyomon követjük, teszteljük, és beépítjük kampányaidba.

Ne hagyd, hogy versenytársaid beelőzzenek!

Amennyiben versenytársaid nem használnak még Google hirdetéseket, lényeges piaci előnyre tehetsz szert, ha pedig már ők is hirdetnek, semmiféleképpen nem ajánlott lemaradni mögöttük.

50%

A PPC hirdetések által behozott látogatók 50%-kal nagyobb eséllyel vásárolnak, mint az organikusan érkezők.

80%

Az online hirdetések akár 80%-kal növelhetik a márkaismertséget.

90%

A Google Display Hálózaton elhelyezett hirdetések az internet felhasználók 90%-ához eljutnak.

Miért válassz minket?

  • Holisztikus megközelítés: Az alapoktól mindent beállítunk neked, majd folyamatosan teszteljük, és a végletekig finomhangoljuk kampányaidat.
  • Google kiemelt partnerek vagyunk: ebbe a belsőbb körbe a Google az ügynökségek top 3%-át választja be szakmai és minőségi szempontok alapján. Gyorsabban és hatékonyabban tudunk reagálni bármilyen felmerülő igényre, elsőként férünk hozzá a Google termékinformációihoz még bétaverzió stádiumukban.
  • Mindig naprakészek vagyunk: Változnak az algoritmusok, a hirdetési formák, az eszközök, a célzási lehetőségek és még sok más. Mi ezeket a változásokat folyamatosan követjük, így Te hátradőlhetsz és a business többi területére fókuszálhatsz.
  • Tapasztalat: Több iparágban és országban dolgozunk egyszerre, így gyors a tapasztalat- és tudásmegosztás. Amit egyik országban vagy iparágban teszteltünk, hamar át tudjuk ültetni más területre is.
  • Proaktív csapat: Folyamatosan kutatjuk, hogyan tehetnénk a hirdetéseidet még hatékonyabbá.
  • Jó kapcsolat: Természetesen a szakértelmünk az első, de az emberi kapcsolatokat is nagyon fontosnak tartjuk.

Ha profin szeretnél megjelenni, bízd ránk!

Levesszük az összes terhet a válladról a Google hirdetésekkel kapcsolatban!

A kezdeti beállításoktól a folyamatos tesztelésen és optimalizáláson át a részletes riportálásig mindenben számíthatsz ránk.

U

RÉSZLETES Audit

Mérési beállítások

Kampány feltöltés

f

Optimalizálás

Riportálás

AKARSZ TE LENNI A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORI?