Referenciák

Korábbi munkáink

Egészen kis cégektől, nagy multikig minden szegmensben van tapasztalatunk: egészség, turizmus, divat, kereskedelem, elektronika, hr. Találkozhattál már velünk szakmai hírekben és a TV-ben is.

Samlerhuset

Európa egyik vezető érme és emlékéremforgalmazója

A Samlerhuset 14 országban működik erős offline jelenléttel, azonban az online csatornák fokozatosan egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. 2014 óta dolgozunk a Samlerhusetnél. Az elmúlt években a Facebook és a Google Ads kampányok optimalizálásával foglalkozunk, miközben egy integráltabb digitális átalakulással és konszolidációval segítjük a cégcsoport elindulását.

 

Adecco

Humánerőforrás szolgáltatásokat nyújtó cég

Az Adecco Group a humán erőforrás szolgáltatások világvezető szakértője. Az általuk kínált szolgáltatások a toborzás és az ideiglenes/állandó személyzeti menedzsment, a pályaváltás elősegítése és a tehetségfejlesztés, valamint a tanácsadás és a outsourcing széles területére terjednek ki.

 

Patika 24

Online gyógyszertár

A Patika24.hu egy 2017 óta működő online gyógyszertár Magyarországon. Már a kezdetektől fogva abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a céget minden szükséges webelemzés megvalósításában (továbbfejlesztett eCommerce nyomon követés, HotJar stb.) segíthetjük. Egy szigorúan szabályozott iparágról van szó, a vállalat pedig gyorsan növekedett 150 termékről 4000+ termékre.

 

Egészség

TURIZMUS

Egészség

TURIZMUS

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

Kereskedelem

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

Kereskedelem

Elektronika

Elektronika

HR és toborzás

HR és toborzás

Médiamegjelenések

8 trend, amivel a magyar cégek is hasíthatnak

Piac&Profit

Az idén sem fékez az online kereskedelem

ATV

Sokakat megkopasztanak a kamukattintások, pedig…

hvg.hu

Nálunk a csapat kulcskérdés, központi erő

Üzletem.hu

Németes precizitás és olaszos lazaság a siker kulcsa

Magyar Hírlap

AKARSZ TE LENNI A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORI?