Tudod, mennyire fontos a közösségi média megjelenés, de semmi időd rá?

B2C vállalkozásként mára elengedhetetlen az aktív online jelenlét.

Ahelyett, hogy teherként tekintenél rá, aknázd inkább ki a közösségi média erejében rejlő lehetőségeket segítségünkkel! 

Dolgozzunk Együtt!

Miért elengedhetetlen vállalkozásként a profi közösségi média megjelenés?

A magyar népesség 97%-a használ aktívan közösségi média felületeket, és a felhasználók átlag napi 2,5 órát töltenek a különböző portálokon. A közösségi média mára nem csak az ismerősökkel való kapcsolattartás fő forrása, hanem sokak számára akár elsődleges információforrás is. Itt követjük a híreket, fedezünk fel új termékeket, követjük kedvenc üzleteink akcióit, tájékozódunk nyitvatartásukról.

Míg egyes szektorokban jelentős piaci előnyt jelenthet, kitűnhetünk az aktív online jelenléttel, más szektorokban mára egyenesen elengedhetetlen, és eleve hátrányból indul, aki nincs jelen a social média felületeken.

A folyamatos tartalomgyártás, trendkövetés azonban rendkívül időigényes tud lenni… Szervezd hát ki inkább egy profi csapatnak, akik social médiával kelnek és fekszenek, ezt lélegzik és folyamatosan képben vannak az aktuális újdonságokkal, legfrissebb trendekkel, és a vállalkozásod igényeit szem előtt tartva gyártanak neked profi tartalmat a különböző felületekre.

Ezekben számíthatsz ránk

 

Facebook

7 millió magyar felhasználó, a leghatékonyabb közösségi média platform a 35 év feletti korosztály elérésére. Oldalként az organikus elérés mára rendkívül alacsony (mindössze 2,2%), ezért érdemes hirdetésekkel kiegészíteni, vagy Facebook csoportban is gondolkodni. Egyre nő az 55 év feletti felhasználóinak száma is.

Instagram

Közel 3 millió magyar felhasználó, javarészt a 18-35 éves korosztály használja előszeretettel. Korábban elsősorban képmegosztó platform, de egyre erősebb a rövid videós tartalmak térnyerése. Az organikus elérés a Facebookénál némileg magasabb, 9,4%. Fontos szerep jut a felületen az influenszereknek.

LinkedIn

Üzleti platform, Magyarországon 1,3 millió felhasználóval. Elsősorban 25-35 éves közép és felsővezetők, ambíciózus fiatalok használják. B2B marketing elsődleges social média felülete, 5,3%-os organikus elérési aránnyal. Felhasználói elsősorban hálózatépítésre, üzletkötésre használják, nyitottak üzleti tartalmak irányába.

YouTube

Videós tartalmak elsődleges megosztó portálja. Világszerte és hazánkban is a második leggyakrabban használt közösségi média felület, és második leggyakrabban használt keresőmotor. Tipikusan fiatalok használják a legaktívabban, de akár az 50 év feletti korosztály is használja információszerzésre. Hasznos felület lehet oktató tartalmak megosztására.

TikTok

Rövid videós tartalmak Kánaánja, napjaink leggyorsabban növekvő közösségi média platformja. Felhasználói elsősorban a tizen- és huszonéves fiatalok, de az idősebb korosztály is kezd rákapni. Egyre több cég is aktívan jelen van már a felületen, és itt is fontos szerepe van az influenszer marketingnek.

Pinterest

15-35 éves nők körében népszerű portál, ahol a felhasználók – elsősorban képes – tartalmakat gyűjthetnek össze és rendezhetnek kollekciókba, inspirálódhatnak mások kollekcióiból. Forgalomterelésben hatékonyabb lehet, mint az Instagram (ahol bejegyzésben nem lehet linkeket megosztani). Magyarországon 1 millió felhasználóval rendelkezik.

Ne hagyd, hogy versenytársaid beelőzzenek!

Mi mindenben segítünk

Akár az üzleti fiókjaid létrehozásától kezdve a stratégia megtervezésén és a tartalomgyártáson át az eredmények elemzéséig mindenben számíthatsz ránk.

 

STRATÉGIA KIALAKÍTÁSA

Megtervezzük, mely felületekre milyen tartalmak megosztása támogatná leginkább üzleti céljaidat.

TARTALOMGYÁRTÁS

Elkészítjük posztjaid szövegezését, képes és videós tartalmat gyártunk.

TRENDKÖVETÉS

Folyamatosan figyeljük az aktuális trendeket, híreket, hogy ezekre reflektálva naprakész legyen a tartalmad.

MODERÁCIÓ

Kezeljük a beérkező kommenteket, üzeneteket, szükség esetén továbbítjuk ezeket.

RIPORTÁLÁS

Nyomon követjük és elemezzük posztjaid és oldalaid statisztikáit, az eredményekhez igazítjuk a stratégiát.

Miért válassz minket?

E

Holisztikus megközelítés

Egy kézben tudhatod közösségi média megjelenésedet, közösségi média és Google hirdetéseidet. Ezáltal minden felületen egységes lesz a kommunikációd és megjelenésed, és elég egy csapattal tartanod a kapcsolatot.

E

Mindig naprakészek vagyunk

Folyamatosan változik a piac, az aktuális trendek, az egyes oldalak működése és funkcióik. Mi nyomon követjük helyetted, hogy ne a te időd rabolja.

E

Tapasztalat

Több iparágban és országban dolgozunk egyszerre, így gyors a tapasztalat- és tudásmegosztás. Amit egyik országban vagy iparágban teszteltünk, hamar át tudjuk ültetni más területre is.

E

Proaktívak vagyunk

Folyamatosan teszteljük, mely tartalmak működnek jól, és javaslatot teszünk fejlesztésekre, újdonságok tesztelésére.

E

Fiatalos csapat

Social médiával kelünk és fekszünk, a vérünkben van mindaz, ami számodra csak teher.

E

Jó kapcsolat

Természetesen a szakértelmünk az első, de az emberi kapcsolatokat is nagyon fontosnak tartjuk.

AKARSZ TE LENNI A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORI?