Digitális marketing

Szolgáltatásaink

A legjobb hirdetési stratégiát alakítjuk ki számodra, a végletekig optimalizálva a költségeidet. Foglalkozunk valamennyi olyan területtel, amik segítik vállalkozásod növekedését, legyen szó email marketingről, weboldal- és konverzióráta optimalizálásról, vagy közösségi média menedzsmentről.

Google Ads kampánykezelés

FB és Instagram kampánykezelés

Hamis kattintások elleni védelem

Google CSS

Programmatic hirdetések

Email marketing

SEO

Weboldal fejlesztés

Legkeresettebb szolgáltatásaink

Google Ads kampánykezelés

A Google Ads segítségével biztosan megjelensz leendő vásárlóid előtt, amikor aktívan keresik a termékeid a Google-ön. Legyen szó szöveges hirdetésről, shopping hirdetésről, display hirdetésről, mi megtaláljuk a számodra legmegfelelőbb mix-et.

Facebook és Instagram kampánykezelés

Egy rosszul optimalizált Facebook vagy Instagram hirdetés elpazarolhatja a vállalkozásod pénzét. Mi profin kezeljük közösségi hirdetéseidet és komplex beállításokkal a legjobb eredményt érjük el.

Hamis kattintások elleni védelem

Fizetett hirdetések használatakor olyan kattintásokért is fizetsz tudtodon kívül, amelyeket nem valós emberek generálnak. Szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy csak a valóban értékes forgalmat generáló kattintásokért fizess.

Google CSS

Csökkentsd Google Shopping hirdetéseid költségét akár 20%-kal a CSS rendszer nyújtotta előnyökkel. Már akár havi 30.000 Ft-os hirdetési költés esetén is megéri kihasználnod előnyeit.

Közösségi média menedzsment

Megtaláljuk a közös hangot ügyfeleiddel! Közösen meghatározzuk a vizuális tartalmat és rendszerességet viszünk a posztok gyakoriságába, hogy könnyebben elkötelezd a márkád iránt érdeklődőket.

Árösszehasonlító oldalak menedzsmentje

Az árösszehasonlító oldalak segítségével már a vásárlás előtt álló érdeklődőket tudjuk megszólítani. Jellemzően ez az egyik legjobban konvertáló ügyfélkör számodra.

Segítünk naggyá nőni a piacodon

Az online marketing széles palettájával foglalkozunk, és olyan marketingmixet állítunk össze neked, amellyel hatékonyabban fogod elérni a vásárlóidat. Nem csak Google vagy Facebook hirdetéseket ajánlunk, hanem optimalizáljuk a weboldalad hatékonyságát és komplex riportokat készítünk, amelyek rávilágítanak a fejlesztendő területekre a vállalkozásodban. Ezek lehetnek apróbb változtatások vagy olyanok, amelyek nagy százalékos növekedést eredményeznek.

Egyéb szolgáltatásaink

Audit

Auditunk feltárja azokat a pontokat, amik fejlesztésre szorulnak a hirdetési fiókodban. Rámutat a hiányosságokra, és megtudod, mi miatt nem mennek a kampányaid. Tovább…

Konverzió ráta optimalizálás

Költsd el a lehető leghatékonyabban az online marketing büdzsédet. Mi segítünk. Tovább…

Programmatic hirdetések

A programmatic — bizonyos speciális eseteitől eltekintve — szélesebb inventory-t biztosít a hirdetők számára a célcsoportjuk eléréshez. Tovább…

Email marketing

Segítünk a márkád kommunikációjának tökéletesítésében! Először is kialakítjuk a márkádhoz legjobban illő email marketing felületet, felépítjük a koncepciót, finomhangoljuk a megjelenítést és mérünk, mérünk, mérünk! Értékesítéseid szárnyalni fognak a megfelelő kommunikáció nyomán! Tovább…

SEO

Sokan úgy gondolják, hogy egy weboldalt elég elkészíteni, és a látogatók majd maguktól jönni fognak, de ez sajnos nem így van. A keresőoptimalizálás segítségével megnövelheted weboldalad organikus forgalmát. Tovább…

Weboldal fejlesztés

Egy weboldal teljesítményének maximalizálása ma már komoly szakértelmet igényel. Bízd profikra a weboldalad. Tovább…

AKARSZ TE LENNI A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORI?