Markestic

Esettanumányok

Ismerd meg munkáinkat! Olvasd át esettanulmányainkat, ahol részletesen bemutatjuk, milyen módszerekkel értünk el pozitív növekedést ügyfeleinknél.

Ecofamily

Kíváncsi vagy, hogyan generáltunk minden marketingre fordított forintból 70-szeres árbevételt az EcoFamily számára?

Laptopszalon

Hogyan növeltük 52%-kal a Laptopszalon konverziós rátáját?

Patika 24

Hogy lehetséges elérni 65%-os bevételnövekedést egy év alatt?

Samlerhuset

A Samlerhuset 14 országban működik erős offline jelenléttel, azonban az online csatornák fokozatosan egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. 2014 óta dolgozunk a Samlerhusetnél. Az elmúlt években a Facebook és a Google Ads kampányok optimalizálásával foglalkozunk, miközben egy integráltabb digitális átalakulással és konszolidációval segítjük a cégcsoport elindulását.

Adecco

Az Adecco Group a humán erőforrás szolgáltatások világvezető szakértője. Az általuk kínált szolgáltatások a toborzás és az ideiglenes/állandó személyzeti menedzsment, a pályaváltás elősegítése és a tehetségfejlesztés, valamint a tanácsadás és a outsourcing széles területére terjednek ki.

Trekhunt

Nem utazási irodák és nem utazásszervezők. Egy keresőmotor, egy technológiai cég, amely segíti a kalandorokat. Hasonló a Google, Bing, Yahoo! és társaikhoz, de csak a szabadtéri kalandokra koncentrált. A természetben kalandokra összpontosítanak. Segíteni akarnak az embereknek, hogy megtapasztalják a természet minden csodáját, és valóban ott találják magukat.

 

Smaller Earth - Camp Leaders

A Camp Leaders immár 15 irodával rendelkezik szerte a világon, több mint 50.000 embert küldtek életet megváltoztató kalandokra, és továbbra is ezt fogják tenni, mert számukra semmi sem fontosabb, mint jobb és megértőbb hellyé tenni a világot.

AKARSZ TE LENNI A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORI?