Webshop tulajként óriási hibát követsz el, ha nem élsz ezzel az eszközzel!

Ha fizikai termékeket forgalmazol, elengedhetetlen, hogy termékeid árösszehasonlító oldalakon szerepeljenek. Ha jól használod őket, ezek az oldalak az egyik legjobban konvertáló csatornáid lehetnek, és bevételed jelentős százaléka származhat innen.

 

Dolgozzunk Együtt!

Mik azok az árösszehasonlító oldalak?

Az árösszehasonlító oldalakon a potenciális vásárlók adott termékek keresésekor összehasonlíthatják a terméket forgalmazó cégek árait, az általuk ajánlott garanciát, szállítási időt, stb.

Oldaltól függően webshopként lehetőség van licitálni a keresési találatok között előnyösebb helyen megjelenésre, valamint partner programjaikon keresztül Google Shopping hirdetéseket is futtathatnak termékeidre.

A legismertebb magyar példái az Árukereső, Árgép, Olcsobbat.hu.

Miért hibázol óriásit, ha nem élsz velük?
Mivel az árösszehasonlító oldalakat a felhasználók kifejezetten vásárlási szándékkal keresik fel, kiemelkedően magas konverziós aránnyal bírhatnak. Hiba lenne veszni hagyni ekkora vásárlói potenciállal rendelkező érdeklődőket.

Ahhoz azonban, hogy az ezen oldalak által biztosított előnyöket a lehető leginkább kihasználd, fontos, hogy minden jól legyen beállítva, megfelelő legyen a termék feed felügyelete és kezelése, a licitek beállítása, így érdemes profikra bízni ezek kezelését.

Melyik oldalak kezelését bízhatod ránk?

 

7

Árukereső

Óriási látogatottsággal bír, havi 20 millió felhasználóval. Bármilyen termékkategória termékeit megtalálni itt. Igény esetén kiemelt fizetett megjelenési lehetőségeket biztosít a keresési találatok közt és Google Shopping kampányok futtatását is vállalják termékeidre. Az Árukereső Marketplace ráadásul lehetővé teszi a termékek kosárba helyezését és megvásárlását akár közvetlenül az oldalon.

7

Árgép

Az Árukeresővel ellentétben itt nincsenek fizetett elhelyezési vagy CPC licit opciók, Google Shopping kampányokat azonban futtatnak 19 országban. Havi átlag 3 millió látogatót vonz, de közel annyi terméket találni meg rajta, mint az árukeresőn. Bármilyen termékkategória termékei fellelhetőek az oldalon, de elektronikai és háztartási készülékekből találni a legtöbbet. A termékek kizárólag ár alapján rendezve jelennek meg, viszont extra megjelenést jelenthetnek főoldalukon a termékeidre érkezett vélemények. A termékoldalakon árdiagram mutatja az elmúlt időszak árait.

7

Olcsobbat.hu

Elsődlegesen elektronikai készülékek összehasonlító oldala, átlag havi félmillió látogatóval. Licitálni lehet a jobb helyekre, és CPC helyett jutalék alapú együttműködésre is van lehetőség. Kevesebb termék esetén is jól működik.

7

Shopalike

Divat, háztartás, lakberendezés, szépségápolás kategóriákra szakosodott oldal átlag havi 1 millió látogatóval. A tartalommarketingre is nagy hangsúlyt helyeznek, látogatóikat blogbejegyzésekkel is terelik az oldalra. Szintén lehet licitálni a jobb helyezésért. 13 országban jelennek meg Shopping hirdetéseik és az oldalon belül is lehet termék hirdetéseket futtatni.

Ne hagyd, hogy versenytársaid beelőzzenek!

Miért bízd ránk árösszehasonlító oldalaid kezelését?

HIVATALOS PARTNEREK

A fenti oldalakkal partnerekként működünk együtt, így szükség esetén dedikált ügyféltámogatás áll rendelkezésünkre.

FEED KEZELÉS

Folyamatosan optimalizáljuk a termékfeedjeidet az aktuális piaci trendek és időszakos promóciók alapján a teljesítmény és ROI maximalizálásának érdekében.

LICIT

A licitrendszer folyamatos kézben tartásával biztosítjuk a lehető legmagasabb megtérülést.

IDŐMEGTAKARÍTÁS

Időt spórolunk neked azzal, hogy mi végezzük a szükséges regisztrációs folyamatokat és egyéb adminisztratív feladatokat.

BEVÁLT GYAKORLATOK

A több árösszehasonlító oldalon keresztüli Google Shopping jelenlét általában magasabb általános teljesítményt eredményez. Mi természetesen ezeknek a kampányoknak a stratégiai optimalizálásában is részt veszünk.

MEGJELENÉS

Az árösszehasonlító oldalak használatával még több platformon keresztül érheted el potenciális vásárlóidat, mely segít magasabb konverzió számot elérni.

AKARSZ TE LENNI A KÖVETKEZŐ SIKERSZTORI?