Digitális marketing

Széleskörű digitális megoldásokat kínálunk

Segítünk ügyfeleinknek mindenben, ami online. Egészen a Google vagy Facebook hirdetésektől az email marketingen keresztül a szakszerű riportálásig.

Audit

Konverzió ráta optimalizálás

Programmatic hirdetések

Email marketing

SEO

Weboldal fejlesztés

Audit

  • Biztosan azokat célzod a hirdetéseiddel, akik a célcsoportod?
  • A konverziós beállításaid a tényleges eseményeket mutatják?
  • Olyan hálózaton hirdetsz, ahol megfordulnak a vásárlóid?

Ez csak pár kérdés, de ha elbizonytalanodtál, akkor van egy rossz hírem: nagy valószínűséggel csak a pénzedet égeted, a hirdetési fiókod pedig egy alaposabb átvizsgálásra szorul. Auditunk feltárja azokat a pontokat, amik fejlesztésre szorulnak a hirdetési fiókodban. Rámutat a hiányosságokra, és megtudod, mi miatt nem mennek a kampányaid.

Konverzió ráta optimalizálás

Ha korábban még nem hallottál a konverzióoptimalizálásról, akkor nem is tudhatod, hogy miért fontos. Pedig egyszerű: mi a jobb számodra, ha naponta 1 konverzió van a weboldalon, vagy ha 10? Nyilván utóbbi. A konverzióoptimalizálás arra szolgál, hogy több konverziót érj el.

✔ Konverziós arány növelés
✔ UI/UX elemzés
✔ Hőtérképes elemzés
✔ Weboldal perszonalizáció

Programmatic hirdetések

Kezdjük a száraz definícióval: a programozott vásárlás a digitális médiafelületek automatizált, algoritmusalapú és valós idejű adásvételét jelenti. A legegyszerűbben úgy írható le, hogy a programmatic segít azonosítani és elérni a hirdető célcsoportját akkor és ott, ahol a kampány céljához képest az a legnagyobb hatékonyságot biztosítja.

A Facebook, Google, LinkedIn stb. is algoritmusokat használ, azonban míg a PPC-rendszerek esetében csak az éppen aktuális szolgáltatóhoz tartozó hirdetési hálózatokon (Facebook Ads, Google Display Network (GDN) stb.) tudunk megjelenni, addig a programmatic — bizonyos speciális eseteitől eltekintve — szélesebb inventoryt biztosít a hirdetők számára a célcsoportjuk eléréshez. A rendszer érdekessége, hogy akár a Google Display hálózatán is futhat programmatic hirdetés, ha épp ott érdemes megvásárolni az adott felhasználót. Ha automatizált programmatic kampányt futtattunk, akkor a hirdetések nagy része (akár 40–50%) Google inventoryban jelenik meg, mert Magyarországon neki van a legerősebb tartalmi hálózata.

Az újdonság tehát az, hogy immáron nemcsak a PPC-s rendszereken keresztül lehet automatizáltan, jól célzottan hirdetni, hanem más felületeken is, leegyszerűsítve a programmatic kvázi a display piac válasza a Google adatvezérelt, automatizált hirdetési megoldásaira.

Email marketing

A piaci jelenlét fontos része a kommunikáció fenntartása az ügyfelekkel. Ez különösen nehéz lehet, főleg amikor megannyi impulzus ér a digitális világban is.

Segítünk a márkád kommunikációjának tökéletesítésében! Először is kialakítjuk a márkádhoz legjobban illő email marketing felületet, felépítjük a koncepciót, finomhangoljuk a megjelenítést és mérünk, mérünk, mérünk! Értékesítéseid szárnyalni fognak a megfelelő kommunikáció nyomán!

AUDIT

INTEGRÁCIÓ A WEBOLDALADBA

CÉLCSOPORT KEZELÉS

B2B EMAIL MARKETING

B2C EMAIL MARKETING

RIPORTÁLÁS

ADATBÁZIS BŐVÍTÉS

SEO

  • Technikai SEO: Ha egy oldalnak rossz a technikai SEO része, akkor előfordulhat, hogy a keresőben meg sem jelenik. Amikor a Google rangsorba állít egy oldalt, a weboldalon a keresőrobotok az összes aloldalt végig vizsgálják. Ha nem találnak technikai hibát, akkor indexálják, azaz értelmezik a honlapon lévő információkat.
  • On-site SEO: Az On-site SEO az (al)oldalak tartalmára vonatkozik: relevánsnak, jól optimalizáltnak kell lennie a kulcsszavakra/kifejezésekre. A Kolibri (Rank Brain) nevezetű algoritmusfrissítés következtében a keresőóriás sokkal okosabb lett és a keresési szándékot igyekszik kitalálni, így a témához kapcsolódó, ún. LSI szemantikus kifejezések sokkal nagyobb előtérbe kerültek. Segítünk ezen kulcsszavak felkutatásában is!
  • Off-site SEO: Minél többen hivatkoznak az oldalra, annál előrébb kerülhetünk a Google rangsorában. A linképítést ma már linkszerzésnek lenne célszerű nevezni, hiszen a Google a rossz minőségű, illetve csak erre a célra létrehozott oldalakról szerzett, vásárolt hivatkozásokat leértékeli, súlyosabb esetben pedig büntet.  

53%

Áltagosan egy weboldal teljes forgalmának 53%-a az organikus keresésekből származik.

93%

93%-a az internetezőknek első lépésben egy keresőmotort keres.

 

15%

A SEO segítségével beérkező leadek pozitív zárási aránya 15%.

 

Weboldal fejlesztés 

A mai trendeket követve, a legmodernebb technikákat használva, egyedi kinézettel, a céged stílusjegyeit felhasználva készítjük el weboldalad!

IGÉNYFELMÉRÉS

Ebben a szakaszban átbeszéljük, hogy pontosan mik az elképzeléseid és ezt miként lehet a gyakorlatban megvalósítani.

b

SPECIFIKÁCIÓ

Egy olyan dokumentációt készítünk, amiben részletesen ki van dolgozva, hogy pontosan milyen funkciók és felületek fognak elkészülni. A dokumentáció tartalmazza a látvány- és funkcióterveket is, így mind az oldal kinézete, struktúrája és funkciói látható, értelmezhető formában a rendelkezésedre állnak.

TARTALOMGENERÁLÁS

Amennyiben nem szeretnél a tartalom megírásával foglalkozni, úgy mi segítünk ebben. Ha már viszont van kész tartalmad, akár korábbi weboldalról, akkor igény szerint átolvassuk és véleményezzük azt szakmai szempontból.

FEJLESZTÉS

A specifikáció véglegesítés után kezdődik a fejlesztés folyamata. Ekkor már a végleges weboldal fog elkészülni. Természetesen bizonyos időközönként ezt megosztjuk cégeddel, hogy biztosan azonos irányba haladjunk.

ADMIN BETANÍTÁS

Igény szerint természetesen alap tartalmi elemek változtatására betanítjuk ügyfeleinket, ezzel megkönnyítve a hosszútávú munkájukat is.

Írj Nekünk!

Legkésőbb 1 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot. Kérjük, a lehető legrészletesebben töltsd ki az űrlapot.

Ismerd meg szakértőinket, akik keresni fognak.

Fodor Ákos Dániel

Fodor Ákos Dániel

General Manager

Hajas Éva

Hajas Éva

Client Success Manager

Fodor Ákos Dániel

Fodor Ákos Dániel

General Manager

Hajas Éva

Hajas Éva

Marketing Manager