Miért érdemes Google Kiemelt Partner ügynökséggel együtt dolgoznod?

A cikket írta a Markestic

2021-10

Ha a legtöbbet szeretnéd kihozni az online hirdetéseidből, maximalizálva a kampányaid hatékonyságát, ügyelve arra is, hogy minden forint a megfelelő helyre kerüljön, akkor olyan szakemberekből álló ügynökséggel érdemes együtt dolgoznod, akiket a Google Kiemelt Partnerként minősített.

Hogyan válhat egy ügynökség Google Kiemelt Partnerré?

A Google Partners programja három szintet különböztet meg, ezek a ‘Tag”, “Partner” és “Kiemelt Partner” fokozatok, amelyek közül az utóbbi a legfelső, legexkluzívabb szint. A programban résztvevő cégek mindössze 3%-a kerül ide be, és jellemzően sok-sok év kemény munkája áll mögöttük.

Világszerte pedig az ügynökségek mindössze 10%-a egyáltalán Google Partner, ami megdöbbentően alacsony szám, figyelembe véve, hogy bizonyos ügyfeleknél mekkora költségvetésű fiókokat kezelnek.

A Google Partners program világszerte jutalmazza és segíti azokat a digitális reklámügynökségeket és marketingszakembereket, akik bizonyítottan maximalizálták ügyfeleik kampányainak sikerességét. A kampányok fenntartásával elősegítették ügyfeleik növekedését, rendelkeznek a Google Ads szolgáltatással kapcsolatos szakértelemmel és tanusítványokkal. A Kiemelt Partnerséggel rendelkező ügynökség tagjai számos szakmai oktatáson vesznek részt, és annka megfelelő vizsgát tesznek le.

A Markestic 2022-ben Google Kiemelt Partneri elismerést kapott, ezzel pedig bekerültünk a régióban tevékenykedő vállalatok felső 3%-ba! 

Mit jelent a gyakorlatban, hogy Google Kiemelt Partnerek vagyunk?

Azt, hogy valamennyi fent felsorolt követelménynek megfeleltünk, és a jövőben még magasabb színvonalon tudjuk kiszolgálni partnereinket, ügyfeleinket. A hétköznapokban ez azt jelenti, hogy:
    • A Google Prémium Ads-ügyfélszolgálatának köszönhetően gyorsabban és hatékonyabban tudunk reagálni bármilyen felmerülő igényedre vagy kérdésedre.

    • Mivel hozzáférünk a Google termékek közelgő bétaverzióival kapcsolatos jelentésekhez, a termékinformációk felhasználásával tudjuk támogatni a Te növekedésedet.

    • Új ügyfeleink hirdetési kötlségvetését 500 USD-nek megfelelő Google Ads kredittel tudjuk növelni. Ez a promóciós ajánlat függ a hirdetési büdzsédtől.

    • Hivatalosak vagyunk olyan Google-eseményekre, amelyek a Kiemelt Partnerek vezetői számára lettek kialakítva. Ide tartoznak az értékesítési és termékfejlesztési vezetők részvételével tartott kerekasztal-beszélgetések, a személyre szabott üzleti oktatás, valamint a szakértő tanácsokat magukban foglaló tartalmak.

    • Lehetőségünk van Célzott Ügyféltámogatásra is, amely az adott piac és a vállalkozás méretén alapuló, célzott stratégiai és értékesítési támogatást jelent.

Te mi alapján bízod a hirdetési költségvetésed egy ügynökségre?

Ha szeretnéd új szintre emelni az online hirdetéseid hatékonyságát, költséget csökkenteni vagy bevételt növelni, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ami még érdekelhet…

A digitális marketing jövője 

A digitális marketing jövője 

A termékek és szolgáltatások értékesítése sosem volt könnyű feladat. Az ügyfelek meggyőzése, hogy az általunk kínált...